Adica nu cum, ci cu ce? De cateva zile, termometrul arata peste 20 de grade. Sa zic ca iesim dimineata sau seara. Evitam arsita pranzului. Buuun, ii dam un body subtire si ceva pantaloni. Noi oricum ne incalzim una de alta in wrap.
Dar ce ne facem in casa, noaptea? Ziua mai treaca-mearga, se poarta ceva subtire, oricum o mai tin in brate, isi misca si ea mainile si picioarele, e mai usor sa-mi dau seama daca ii este frig. Deci daca in casa sunt 21-22 de grade cum trebuie imbracat bebelusul? Aia cu un strat in plus fata de tine pica din punctul meu de vedere.

Ce te faci cu un adult friguros sau cu unul care zici ca are soba la purtator? Adica care e media?
Noi, in februarie-martie, aveam in camera 21-22 se grade si o imbracam cu o salopeta apoi o bagam in sac de dormit. Asta dupa vreo luna de la nastere, ca ni se parea ciudat ca ea nu trebuia sa fie invelita, dar noi aveam pe noi plapuma. Deci am bagat-o pe ea in sac si parca dormea mai bine.
Acum de ce ar fi diferit?  Dilema mare… Vorba cuiva: iarna pornesti centrala ca sa ai 21 de grade in casa, de exemplu, iar vara folosesti aparatul de aer conditionat ca sa ai 16 grade.
Voi cum procedati? Cum imbracati bebelusul?

image