Ce se poate face într-o zi de 8 septembrie, când vremea pare să fie tot mai puțin prietenoasă cu hainele subțiri? Pozeee. Așa că apelăm la Bogdan, iar el spune DA.

Textul de mai jos e o închipuire a poveștii spuse de Ștefania după cele trăite. Când mă uitam la fotografii, în minte îmi și curgeau cuvintele pe care le-ar spune Ștefania dacă ar putea vorbi. Mulțumim, Bogdan! Fotografiile sunt superbe.

Să vedeți lucru ciudat în după-amiaza asta. Mă trezesc eu frumușel după un somn bun și o văd pe mama cum caută de zor în dulapul meu cu haine. Mă întreb ce are de gând că prea e cu zâmbetul pe buze. Și o văd cum vine spre mine și începe să mă îmbrace cu un soi de rochie la care tot am văzut că a lucrat ea zilele trecute. A, uite am și bentiță! Hm, oare ce pune la cale de mă gătește așa?

Și apoi a venit un nene tare simpatic cu un aparat în mână. Mda, ce pot sa zic, să vedem ce urmează! Nu știu de ce se tot strâmbă amândoi la mine. Ar trebui să vă fac o poză să vedeți ce fețe aveți. :))

DSC_0009 (2)

Hai să vă zâmbesc că sunteți simpatici.

DSC_0036 (2)

Acum că m-ați fotografiat din toate unghiurile ce mai facem? Mergem la plimbare!!!

DSC_0062

Așa, și deci îl luam și pe tata de la serviciu și mergem împreuna în parc. Hehe, i-am făcut o surpriză lui tati, nu știa planul.

DSC_0068

Serios, tati, chiar pot să o trag de păr pe mama? De când tot aștept! Spera că scapă dacă se tunde mai scurt, dar știam eu că tu mă ajuți mereu.

DSC_0080

Stai, tati, lasă-mă cu pupicii tăi aici. Ne vede lumea.

DSC_0100

Perfect! Acum au tăbărât amândoi pe mine.

DSC_0104

Ce-mi place locul ăsta, cu mulți copaci și iarbă. Vin des aici, dar acum îmi place că pot să pun mâna pe iarbă, să o rup, poate scap și pot și să o gust.

DSC_0110

Nu, nu pot. Prea sunt toți cu ochii pe mine. Chiar și nenea ăla cu aparatul lui.

DSC_0123

DSC_0122

Hei, ce fac ăștia doi????

DSC_0130

Hai, mami, lasă. Chiar mă faci să râd.

DSC_0003

Sunt atentă la tine, dar eu mă tot gândesc unde mergem. Că parcă îmi e cam somn…

DSC_0039

Așa, gata, pot să dorm. Știu că voi sunteți la o prăjitură, dar nu-mi pasă. M-ați obosit de tot cu pozele voastre.

2

Serios? Gata? Mergem acasă?

DSC_0048

Mulțumesc, Bogdan! Mi-a plăcut ziua asta. Am putea să mai repetăm și altă dată!

DSC_0053