Azi a venit curierul. Cu trei cărți pe care le comandasem online de pe libris. Trebuie să recunosc că a trecut ceva timp de când nu am mai ținut o carte în mână. În afară de cea de povești pentru Ștefania și de ceva cărți de parenting pe care le-am mai răsfoit.

Îmi comandasem vineri o carte cu jocuri pentru bebeluși, apoi mi s-a făcut poftă și de ceva lectură psihologică, așa că am luat și Rețete de jocuri a lui Lawrance Cohen. Și am mai luat și cartea Prințesei Urbane că tot îmi doream să o citesc. Așa că azi mi-am rezervat timp pentru mine, ca să spun așa. Am răsfoit un pic primele două cărți, iar din cartea Prințesei am citit cam o treime. M-a captivat. Nu îmi venea să cred că trecuse mai bine de o oră, iar copila încă dormea. Pe mine, ce-i drept. Am lăsat tot, și croșetat și pierdut vremea aiurea pe Internet și m-am bucurat de lectură. Am început să o citesc online pe Prințesă din ultima parte a sarcinii, când am dat de un articol cu regulile de interacționare cu o gravidă și mi-a plăcut cum scrie. Acum intru mai rar la ea pe blog și îi citesc ultimele articole. M-am relaxat citind din cartea scrisă de ea, chiar dacă ideile din unele pasaje le găsisem și pe blog. Ce m-a făcut să scriu despre asta? Păi în primul rând o consider un bun exemplu în ceea ce privește părințeala în viziunea mea după cum povestește ea. Apoi, pentru că îmi place cum scrie. Are haz și m-a făcut chiar să îi văd firul poveștii. Abia aștept să mai prind ceva timp pentru lecturat.
Ultima carte citită pentru mine a fost cea cu Jocurile Foamei, dar pe aia am citit-o de pe telefon, deci nu e chiar aceeași senzație ca atunci când ții cartea în mână.
Voi ce cărți mai citiți?

image