Iată că a mai trecut un an. Un an care a adus multe schimbări în viața mea, un an care m-a făcut să văd cât de binecuvântată, iubită și norocoasă sunt. E anul în care am conștientizat miracolul vieții, al împlinirii ca femeie și ca familie. Ne era bine și înainte de Ștefania, dar de când e ea altfel se vede viața. Mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit Dumnezeu.

Ce îmi doresc pentru noul an? Să fim sănătoși cu toții, în primul rând. Apoi vreau să ne ocupăm mai mult de niște proiecte familiale. Asta e una dintre marile mele dorințe și sper ca într-un viitor apropiat să avem ceva rezultate în așa fel încât să petrecem mai mult timp împreună. Nu, nu ne este suficient timpul pe care îl avem acum doar pentru noi.
Aștept cu interes și curiozitate noul an. Să văd cum crește copila, să ne bucurăm de ea. Anul acesta a fost de acomodare, un an în care fiecare zi mă minunam de mogâldeața mea. Nu am regrete și sper că am luat deciziile cele mai bune când a fost cazul. Acum tind să cred că am învățat ceva din fiecare experiență.
Îmi doresc pentru anul ce vine mai multă înțelepciune, răbdare și perseverență. Înțelepciune să iau deciziile cele mai potrivite la nevoie, răbdare să îmi pot crește copila așa cum simt, perseverență în ceea ce privește proiectele pe care le am în minte. Îmi doresc să fiu mai puternică, să îi ajut pe alții, să înțeleg mai bine oamenii, să învăț să mă cunosc mai bine, să am mai multă încredere în mine, să fiu mai chibzuită la cheltuieli și în reacții, să fiu mai ordonată și mai hotărâtă. Vreau să mă implic mai mult la cercetași, să mă pregătesc pe plan profesional.
Vreau să citesc mai mult, să călătoresc (mai mult), să râd mai des, să mă iubesc mai mult. Mai am câteva dorințe specifice mai personale și aș vrea să lucrez la ele să se îndeplinească. Ce nu îmi doresc? Așteptări de perfecțiune.
Sper la multe lucruri frumoase, dar mă aștept și la unele neplăceri. Am nevoie de curaj să le fac față.
Desigur multe dintre dorințe sunt la modul ideal și necuantificabile, le-am așternut aici pentru a le avea în vedere și cine știe, poate la sfârșitul anului 2016 voi putea spune că simt unele îmbunătățiri.

image