Weekendul ce vine este destul de plin pentru mine. Deja am stabilit cu Alin programul. Să vă spui.
Sâmbătă, de dimineață e întâlnire importantă. Gáspár Gyorgy vine în Bacău și vorbește despre cum putem fi părinți prezenți în viața copiilor noștri, adică despre mindfulness. Adică să ne conectăm cu copiii noștri, să interacționăm cu tot sufletul, să ne concentrăm pe prezent. Adică să ne acceptăm așa cum suntem și să iubim necondiționat. Am zis că trebuie să fiu acolo, să particip la conferința asta, să mă educ să fiu un părinte cât mai prezent pentru Ștefania. Mai ales că iubirea necondiționată este unul dintre principiile pe care vreau să le aplic în creșterea copilei.

Așa că mi-am luat bilet de prin ianuarie. Acum un an nici nu știam cine e Gáspár Gyorgy, apoi am tot auzit de el. E un psiholog clinician, psihoterapeut și președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Alături de Otilia Mantelers a participat la mai multe conferințe. Conferința de sâmbătă e organizată de Centrul Părinții Spun Prezent și am înțeles că ar mai fi câteva locuri disponibile.
Deci, sâmbătă, de pe la 9:30 la 13:30 i-o pasez pe Ștefania lui Alin. 🆓

image

Tot la sfârșitul săptămânii, duminică, mare târg mare pentru mămici și pitici. Deci, duminică, de la 10 e întâlnire cu mămicile (și tăticii) purtărețe. Apoi e un workshop pentru părinți cu invitați din domeniu: Celina și Ștefana, două femei minunate pe care le-am cunoscut cu puțin înainte de nașterea Ștefaniei și de la care am avut ce învăța: puericultură, alăptare, diversificare, babywearing.

image

Weekend plin așadar! 🙂