Află acum de ce mint copiii și cum poți încuraja adevărul

Cele 2 programe care îți aduc liniște în casă și o relație frumoasă

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.
Sună-ne acum

Subiectului este unul sensibil si foarte des intalnit in viata de zi cu zi a parintilor.

Odata cu schimbarea perspectivelor noastre ca adulti, vine si schimbarea copiilor, asta am putut observa si in comporatamentul copilului meu si in relatiile pe care le-a stabilit in colectivitate si cu copiii altor apropiati. Insa, pentru rezultate am avut rabdare si asa cum am spus, cred ca tot de rabdare este nevoie si pentru invatarea gestionarii conflictelor, care nu sunt si nu vor fi putine

LUCIA UDRESCU

părinte a 2 copii (7 și 12 ani)

Înscrie-te acum pentru ca să afli de ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul.

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

Conflicte între copii este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii, indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general. 

Vei afla răspuns la întrebările:

  • cum gestionez conflictele între copii?
  • când este cazul să intervin?
  • nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb

Descoperă cum poți să îți ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

De la
Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

“De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint. Ce anume îi determină să recurgă la minciună? Frica, sentimentele de rușine, dorința de a nu-i dezamăgi pe cei dragi și multe altele sunt motivele care stau în spatele minciunilor.

Vei afla, astfel, care este cauza minciunilor, cum poți sa le previi din timp și, dacă deja te confrunți cu minciuna, cum o poți gestiona, fără a recurge la pedeapsă.

Indifierent că al tău copil are 3 ani, vârsta de la care copiii încep să mintă, sau ai deja un adolescent în casă, informațiile din “De la Minciună la Adevăr” te vor ajuta să vezi cum poți să încurajezi adevărul și să construiești o relația bazată pe încredere cu ai tăi copii.

Programe create ca să te ajute

Copilul tău va trece cu vederea, poate, eforturile pe care le faci pentru a-i cumpăra hăinuţele pe care le poartă, jucăriile cu care se joacă, grădiniţa particulară. Dar nu va uita niciodată felul în care comunici cu el, rezolvi conflicte, probleme, îl ajuţi să înţeleagă lumea, cum relaţionezi cu el când i se pare că totul merge strâmb, când suferă, când râde…

Oricând și oriunde

Poți să urmărești programul de unde vrei, când vrei și de câte ori vrei pentru că e online și ai acces pe viață.

Nu ești singură

Poți să pui întrebări în platforma programului și vei primi răspuns.

Program complet

Mai mult de 43 episoade cu o metodă cap-coadă ca să rezolvi dificultățile dintre tine și copilul tău.

Urania Cremene

expert în parenting, autorul programelor „Conflictele între copii” și „De la Minciună la Adevăr”

Urania Cremene este mama si, probabil, cel mai apreciat expert in Parenting din Romania. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din tara și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată dupa Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferinte si workshop-uri intensive la care au participat peste 110.000 de parinti din toata tara.

Oferte limitate

Zile

:

Ore

:

Minute

:

Secunde

Dacă îți dorești să intri în program, îi poți scrie sau o poți suna pe Ana Maria:

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy

0734 563 719
09:00 – 17:00 – de luni până vineri
contact@allaboutparenting.ro

© 2018 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii